Psychologische begeleiding

Het leven brengt soms heel wat obstakels, of deze nu groot of klein zijn. Ze zijn er, en ze kunnen onze persoonlijke groei en geluk in de weg staan. De manier waarop we dit aanpakken is niet altijd evident. Soms is de steun van onze directe omgeving net niet voldoende en kan het praten met een psycholoog een waardevolle stap zijn.

… Samen zoeken we op welke manier we op weg kunnen!

Het doel van deze psychologische begeleiding is steeds om terug zelfinzicht te bieden, om te leren begrijpen waarom bepaalde klachten ontstaan zijn en hoe we deze kunnen verminderen, doen verdwijnen of ermee leren omgaan.

De begeleiding start met een verkennend gesprek. Hier wordt besproken hoe jouw situatie eruit ziet, wat er beter en minder goed loopt. We nemen voldoende tijd om op verhaal te komen en stil te staan waar nodig. Er wordt besproken wat de doelstellingen en verwachtingen zijn en of deze haalbaar zijn. In dit gesprek spreken we samen af waarop de therapie zich moet focussen en hoe we te werk zullen gaan. In samenspraak wordt het vervolg bepaald, zo nodig wordt er doorverwezen. Soms kunnen enkele gesprekken al voldoende zijn om weer verder te gaan, soms is een uitgebreidere begeleiding aangewezen.

Ik bied psychologische begeleiding aan op basis van een oplossingsgerichte visie, aan (jong)volwassenen.


Tarieven

Het tarief is 60 Euro per sessie
Een gesprek duurt 50 tot 60 minuten.
Voor mogelijkheid tot terugbetaling kan u steeds uw mutualiteit raadplegen.

ZOEK JE PSYCHOLOGISCHE BEGELEIDING?

Neem contact met me op

Ik contacteer jou zo snel mogelijk om een eerste gesprek vast te leggen.
Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten en met jou op weg te kunnen gaan.
0471/028.832
info@denkwerkpsycholoog.be
Drossaard Clercxstraat 25,
3900 Pelt